Thursday, October 3, 2013

Dökülen Saçları Geri Kazanmanın Yolu: Kerastase Densifique


Kérastase, saç söz konusu olduğunda akla gelen önemli bir marka, bu nedenle ''Mucizelere inanır mısınız?'' sloganı ile geçtiğimiz aylarda çıkarttıkları ürünlerini denemek için çok düşünmem gerekmedi, çünkü gerçekten bir mucizeye ihtiyacım var!


dokulen saclari geri kazanmanin yolu kerastase densifique 1


Uzun zamandır takip edenler bilir, saç dökülmesi ile başım dertte, daha doğrusu dökülen saçlarımı geri kazanmada. Bu konuda denemediğim ürün kalmadı sanırım, serumlar, şampuanlar ama tam istediğim sonuca ulaşamadım, artık saç derim görünmeye başladı, bu denli bir dökülme söz konusu.


3 ayda 1700 yeni saç teli elde etmeye yardımcı olan Kérastase Densifique, benim gibi bu dertle baş etmeye çalışanlar için gerçekten de bir mucize sunuyor. Bu süre zarfında ürünü düzenli bir şekilde kullanmak gerekiyor tabi.

Öncelikle ben kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum, sosyal medya hesaplarımdan takip edenler zaten biliyor, yaklaşık 1 aydır Kérastase Densifique serumları kullanıyorum. Sürekli nasıl sonuçlar aldığıma dair sorular geliyor, bende en iyisi blogda uzun uzun yazayım, hem merak edenlere hem de bilmeyenlere bahsedeyim istedim.


dokulen saclari geri kazanmanin yolu kerastase densifique 2


Öncelikle yeni saç tellerine kavuşmak için bahsettiğim gibi en az 3 aylık bir kullanım gerekiyor, o nedenle 1 aylık kullanımım sonunda çıkan yeni saçlar göremedim ya da fark edebileceğim boyutta değiller. Her gün bir serumu yarısı sabah, yarısı akşam olmak üzere kullanmak gerekiyor, sanırım bu süre boyunca 2 ya da 3 kez günün yoğunluğundan atlamış olabilirim. 1 ayın sonunda benim gözle görülür aldığım sonuç, kesinlikle saç tellerimin kalınlaşması oldu. Saçlarım çok ince telli, bir de üzerine kıvırcık oluşu nedeni ile saç kremi de sürsem tararken mutlaka pek çok saç teli kaybediyorum. Özellikle son bir haftadır bu miktar azaldı, saç tellerim biraz daha sağlamlaştı sanırım. Saçlarım eskiye nazaran daha hacimli görünüyor ama daha fazlası için daha uzun kullanım gerekiyor. 


dokulen saclari geri kazanmanin yolu kerastase densifique 3


Ürünü daha iyi anlamanız, Densifique nedir, nasıl bir süreçten geçiyor saçlarımız anlamak için size detaylı bilgileri de ekliyorum, sormak istediğiniz bir soru olursa, mutlaka yazın. 


Kök hücreler üzerinde süren 24 yıllık araştırmanın sonucunda üretilen DENSIFIQUE, saç yoğunluğunu ortaya çıkarmak ve saç sermayesinde önemli bir artış sağlamak için yaratılan Kerastase’ın ilk profesyonel saç bakım ürünüdür.

Saç, ömrü hayatımız boyunca devam eden döngüler şeklinde karakterize edilir. Her bir saç aktif durumdan dinlenme (bekleme) durumuna ard arda geçer. Büyürler, dökülürler, tekrarlayan şekilde yeniden büyürler ve yeniden dökülürler. 3 ana evreden oluştuğu bilinen saçın yaşam döngüsünde 4. Fazın varlığı keşfedildi: Uyku Evresi.

Bu evrede saç kökleri adeta uyku halindedir ve hayat kaynağı olarak bilinen kök hücrelerin yenileyici gücüyle yeni saç üretimine hazırlanır. Hormonal etkiler, stres, çevresel faktörler gibi nedenlerle hassas ortamları bozulabilen kök hücrelerin işlevleri yavaşlayabilir. Bu durumda uyku evresi uzar ve saç yoğunluğu azalma gösterir.

İşte bu yüzden, saçın yenilenme potansiyelini arttırmak için, kök hücreleri, kök hücre ortamını ve üstün yenileyici güçlerini korumak gerekir. L’Oréal’in patentli molekülü Stemoxydine® ile kök hücrelerin işlevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için en uygun ortamı yaratan DENSIFIQUE, uyku halindeki saç folikülünü uyandırır ve yeni saç telleri oluşumuna yardımcı olur.


      Kerastase Densifique Fiyat: 10'luk kofre 171 TL / 60 ML   30'luk kofre 429 TL/ 180 ML



No comments:

Post a Comment