Wednesday, July 4, 2012

Patatesli Muska Böreği Tarifi

 




Patatesli Muska Böreği Tarifi;Patatesli Muska Böreği nasıl yapılır;Patatesli Muska Böreği hazırlanışı;Patatesli muska Böreği malzemeleri;Bugun sizlere detaylı olarak patatesli muska böreği tarifini vereceğiz.Arkadaşlar bildiğiniz gibi her konu üzerine adapte olan seslichat sitemiz  özellikle yaz ayında evde oturan bayanlar için çeşitli yemek ve börek tarifleri veriyor.Bunların hepsini teker teker tariflerini araştırıp kendi yorumlarımızı katarak sizlerle paylaşıyoruz.Şimdi patatesli muska böreği malzemelerine geçeçek olursak şu şekilde sıralamamızı yapabiliriz.






Patatesli Muska böreği Malzemeleri;






2 adet yufka

2 adet soğan

2 adet patates

1 adet yumurta

Tuz

Karabiber

Kimyon

2 çorba kaşığı tereyağı






Patatesli Muska Böreği Hazırlanışı ve yapılışı;






Soğanı tereyağında kavurun. Patatesi haşlayıp ezin ve soğana ekleyin. Biraz kavurup baharatları ilave edin. Yufkaları düz bir zemine yayıp uzun şeritler halinde kesin. Bir ucuna iç harcından koyup muska şeklinde sarın. Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece fırında pişirin.Ardından servise sunun veya kendiniz afiyetle yiyiniz.Ama bizlere ikram etmeyide sakın unutmayınız..






Sesliyar seslichat ve seslisohbet bilgi platformumuz patatesli muska böreği tarifini detaylı olarak sizlere sundu.Bir sonraki yazımızda sizlerle görüşmek dileğiyle hoşça ve esen kalınız.Saygı ve sevgilerimizle.



Etiketler :börek çeşitleri, börekler, patatesli muska böreği




Paylaş

Yorumlar




Henüz Hiç Yorum Yazılmadı

No comments:

Post a Comment