Tuesday, August 7, 2012

Cildi Canlandıran Maske Tarifi

Submitted on
Ağustos 6, 2012 by
admin













cilt canlandıran parlatan sağlık veren cilde iyi gelebilen doğal maske tarifleri…


Cildinizin sağlığını ve güzelliğini koruyabilmek adına sürekli olarak farklı kozmetik ürünleri alır ve bu ürünler ile cildinizi korumaya çalışırsınız. Ne yazık ki bu kozmetik ürünlerin birçoğu sizleri istediğinize tam olarak ulaştıramaz ve aksine kötü etkileşimlerde bulunarak canınızı sıkabilecek etkileri ortaya çıkartabilirler. İşte tam da burada sizlere cildinizi canlandırabilecek ve sağlık durumlarını direkt olarak etkileyebilecek doğal bir yöntem sunuyoruz. Bu doğal yöntem ile sizlerde cildinizde meydana gelebilecek etkilerden kurtulabilir; daha sağlıklı, canlı, parlak ve güzel bir cilt yapısı elde edebilirsiniz.



Gerekli Malzemeler :


½ paket yaş maya
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı süt
1 tatlı kaşığı bal
1 çimdik tuz


Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırın. Önceden temizlenmiş olan cildinize, hazırlamış olduğunuz karışımı, gözaltlarınız hariç tüm yüzünüze 1 kat sürün. 10 dakika bekledikten sonra üstüne bir kat daha sürün. Toplamda, 3 kat maske sürdükten sonra, Cildinizde 30 dakika beklettikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Acil durumlar için, son derece faydalı bir maskedir.


Bir önceki yazımız olan Koltuk Altı Kararmasını Doğal Çözüm İle Yenebilirsiniz! başlıklı makalemizde Koltuk Altı Kararması hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments:

Post a Comment