Tuesday, November 19, 2013

çamagaçlihavlu kenari

Selam sevgili web sitesi takipçilerimiz. Simdiki makalemiz çamagaçlihavlu kenari.

Biz bayanlar için banyolarımızda klozet takımlarımız kadar aksesuarlarımızda önemlidir. Nasıl kıyafetlerimizi aksesuarlarımız tamamlıyorsa banyoları da klozet takımları, diş fırçalığı – diş macun kabı, duş perdesi, banyo pamuk kabı, banyo aynası, havluluk, kirli sepeti, banyo çöp kovası, dekoratif klozet kapakları gibi aksesuarlar banyoları bu ve daha birçok alternatiflerle güzelleştirmemiz mevcut. Eskiden banyolarımız evin en önemsiz bölümlerindenken şimdi yeni yapılan binalarımızda en gösterişli ve şık bölüm olması sağlanmaya başlandı. Bu durum tatbiki banyo aksesuarı satan malzemeciler için iyi bir rekabet haline gelmiş olup kendi aralarında renkler desenler değişik şekil üretip bizler için birçok alternatif üretmiş oluyorlar. Banyolarımız artık renk seçenekleriyle renklendirebiliyoruz. Fayansların model ve renk seçenekleriyle bizlere bir çok alternatif sunmaktadır. Hatta banyolarımızın bir bölümü fayans bir bölümü duvar olarak kullanılmaktadır böylece duvar bölümündeki renkleri sıkıldığımız zaman banyo fayanslarımıza uygun renkte değiştirip üstüne aksesuarlarımızda renk seçeneğine göre kullanırsak banyomuz değişmiş olur hem de çok fazla masraf yapmadan değişiklik yapmış oluruz. Aksesuarları banyonun renginde seçmemiş gerekmez zıt renkleri de kullanarak değişik bir hava yaratmış olabiliriz. Banyolarımızda kullanacağımız malzemeler illaki pahalı olması gerekmez güzelleştirmek için biz ev hanımlarının el becerileri yeter mesela örgüden tuvalet kağıtlığı yapılabilir, çöp kovalarınızın dış görüntüsü kötümü oldu onları farklı renk ve desen kağıtlarla kaplayabilirsiniz, lambamı plastik kaşıktan lamba yapabilirsiniz, klozet takımlarınızı kendiniz örebilirsiniz, diş fırçalık kabınızı kendiniz yapabilirsiniz vb. gibi bir çok fikirler üreterek banyolarınızı süsleyebilir ve çok para harcamamış olursunuz.

camagaclihavlu kenari 1
İstanbullumuzun en güzel tarihi eserlerinden galata kulesini resimledikleri sıvı sabunluk ve havlularla banyonuzda çok güzel bir görüntü sağlayacaksınız. Siyah ve beyazın hâkim olduğu banyolarda beyaz havlunuzun kenarındaki boğaz köprüsü, Ortaköy cami ve galata kulesi resimli aksesuarlarla İstanbul’dan görüntüleri banyonuzda da yaşatabilirsiniz.

camagaclihavlu kenari 2
Pembe mor banyolarınız için kullanabileceğiniz havlu, çöp kutusu, tuvalet fırçası, sıvı sabunluk, el sabunluğu ve diş fırçalıkla birlikte bir set halinde alabileceğiniz ve yaprak desenleriyle ayrı bir hava vermiş olduğu banyo aksesuarlarınızla birlikte banyonuzu hoş bir görüntü içine sokabilirsiniz

camagaclihavlu kenari 3
Aslında resimde gri ve siyah banyoda kullanacak banyo aksesuarı kırmızı fayanslı banyolarınız içinde çok uygundur. Siyah gri ortası kırmızı renk kullanılmış beyaz havlu kenarları seramikten yapılmış banyo aksesuarlarınız banyolarınızı canlandıracak.

camagaclihavlu kenari 4
Gri çam ağaçlı figürlü banyo aksesuarlarınız banyonuzda mavi renk fayansları kullandıysanız zıt bir banyo aksesuarlarla şık görüntüler yaşatabilirsiniz.

camagaclihavlu kenari 5
Balık figürlü banyo aksesuarlarınızı deniz havası estiren banyolar yaratabilirsiniz. Banyo aksesuarlarıyla beyaz mavi yeşil tonlarınızda kullanacağınız fayans ve balık figürlü klozet takımlarınızla aksesuarlarınızı tamamlayabilirsiniz.

camagaclihavlu kenari 6
Çiçek ve uğur böceği banyo aksesuarlarınızda klozet kapağı klozet takımı havlular sabunluk aksesuarlarınızın çöp kovanıza kadar hepsinin aynı desen ve renkte olması banyolarınızın şık bir görüntüye sahip olması sağlayacaktır.

camagaclihavlu kenari 7
Seramik kelebek figürlü banyo aksesuarlarınızın banyolarınızda bir bahar havasının esmesini sağlayacak. Evlerimizde yazlık kışlık olarak eşyalarımızı değiştiririz. İşte o zaman banyolarımızda da uygulayarak havasını değiştirmiş oluruz.

camagaclihavlu kenari 8
Kahverengi banyolarınızın havasını değiştirecek olan turuncu rengin hâkim olduğu banyo aksesuarları daha canlı görünmesini sağlayarak içinizin de açılmasına sebep olacaktır.

camagaclihavlu kenari 9
Beyaz hasır görünümlü seramik ve beyazın hâkim olduğu mavi çiçeklerle canlılık verildiği banyo aksesuarları banyonuzda değişik ve hoş bir hava katacaktır.

camagaclihavlu kenari 10
Vizon rengin üstüne çiçek desenli banyo aksesuarlarınızı krem kahverengi banyolarınızda kullanarak gösterişli bir banyo haline getirebilirsiniz.

camagaclihavlu kenari 11
Kendinden çiçek ve yaprak kabartmalı banyo aksesuarlarınızı yeşilin hâkim olduğu banyolarınızda kullanarak şık görüntüler yaratabilirsiniz.

camagaclihavlu kenari 12
Kalp motifiyle banyo aksesuarlarınızı pembe tonunda yaptırmış olacağınız banyolarınızda havlu klozet kapağı tezgah aynası fırçalık sabunluk gibi aksesuarlarla tamamlarsanız bütünlük sağlamış olursunuz.




Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaşın :





Bu makale hakkinda daha cok bilgi bulabileceginiz onerdigimiz bir web kaynagi : 2012 şal modelleri

No comments:

Post a Comment